Privacy policy for Permascand.com

Integritetspolicy
Integritetspolicy för Permascand.com
Vi respekterar individers personliga integritet och strävar efter att skapa en säker och positiv användarupplevelse. Vår integritetspolicy anger hur vi samlar in, använder, delar och skyddar personuppgifter, samt dina alternativ när det gäller användning, åtkomst och korrigering av dina personuppgifter.

Senast uppdaterad: 23 augusti 2022

1. Personuppgifter

Personuppgifter är allt som direkt eller indirekt kan identifiera en fysisk, levande person. Exempel inkluderar namn, adresser, telefonnummer, e-postadresser och IP-adresser. Användningen av personuppgifter avser dess insamling, registrering, analys, bearbetning, lagring och radering.

 

2. Ansvar för personuppgifter

Permascand AB ansvarar för personuppgiftshanteringen.
Permascand AB
Företagsnummer 556137-5022
info@permascand.com

 

3. Information vi samlar in

Vi samlar in information om dig när du använder Permascand.com. Vi samlar in information direkt från dig via kontaktformuläret på webbplatsen, eller när du skickar den till oss på annat sätt. Vi samlar också in information om dig automatiskt, såsom hur du använder och interagerar med webbplatsen.

 

3.1 Information vi samlar in när du väljer att ge den till oss
  • Kontaktuppgifter som namn, e-post och telefonnummer
  • Information du ger oss när du kontaktar oss
  • Ditt uppladdade CV
  • Ditt uppladdade personliga brev

 

3.2 Information som automatiskt samlas in om dig när du använder webbplatsen

 

4. Behandling av dina personuppgifter och lagringstid

Vi använder informationen vi samlar in för att kunna svara på dina frågor, hantera och förbättra vår sida och erbjuda dig anställning.

 

4.1 Kontakt med potentiella och befintliga kunder

Vi lagrar personuppgifter för att kunna skapa affärsrelationer med nya kunder, samt behålla och utveckla befintliga. Uppgifter som samlas in inkluderar namn, e-post, telefonnummer och all korrespondens mellan dig och Permascand. Dessa uppgifter samlas in via nätverk och kommunikation via telefon och e-post relaterade till våra tjänster.

Du kan korrigera eller radera denna information genom att skicka ett e-postmeddelande till info@permascand.com. Om en affärsrelation inte utvecklas inom 24 månader från det att den första kontakten togs, eller när en affärsrelation avslutas, raderas dessa uppgifter.

 

4.2 Arbetssökande

Vi lagrar personuppgifter för att kunna behandla arbetsansökningar oavsett om ansökningar görs för en specifik tjänst eller är spontana. Vi behandlar dessa uppgifter för att registrera ansökningar, genomföra anställningsintervjuer, få referenser, för CV:n och för att kontakta sökande. De personuppgifter som lagras är uppgifter du väljer att skicka till oss, men även intervjuanteckningar och teknisk information om du har interagerat med oss.

Om ditt CV innehåller personuppgifter om en referens är det ditt ansvar att se till att din referens är medveten om att du har lämnat dessa uppgifter och att få skriftligt tillstånd att göra det.

Vi har inget intresse av att samla in känsliga personuppgifter från dig. Läs mer om känsliga personuppgifter här: gdpr-info.eu/art-9-gdpr/.
Lagringen av personuppgifter baseras på det samtycke du lämnar vid tidpunkten för din ansökan, och lagras i upp till 24 månader efter avslutad rekryteringsprocess. Du kan korrigera eller radera denna information genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@permascand.com.

 

4.3 Information som automatiskt samlas in om dig när du använder webbplatsen

För att genomföra analyser och generera interna rapporter om användningen av permascand.com samlar vi automatiskt in personuppgifter om dig som användare. Vi gör detta för att göra sajten lättare att navigera på och för att ge dig den information du behöver.

Vi samlar in dessa uppgifter med hjälp av Googles analysverktyg, Google Analytics, som samlar in information och rapporterar användarstatistik för webbplatser utan att identifiera enskilda besökare.

Information som samlas in automatiskt om dig av Google Analytics lagras i 24 månader och raderas sedan automatiskt.

 

5. Dina rättigheter

För att komma åt dina personuppgifter som lagras av oss kan vi begära ytterligare information om dig för att säkerställa att personuppgifter inte överförs till obehöriga.

Du kan begära att dina personuppgifter korrigeras om de är felaktiga. För angivna ändamål har du även rätt att komplettera ofullständiga personuppgifter.

Du kan begära radering av personuppgifter om: uppgifter inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de samlades in eller behandlades, eller om du återkallar ditt samtycke.
Du kan korrigera eller radera denna information genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@permascand.com.

 

6. Dataportabilitet

I de fall vår behandling av personuppgifter vilar på ditt samtycke har du rätt att kräva att de uppgifter som avser dig och som du lämnat till oss överförs till en annan personuppgiftsansvarig. En förutsättning för detta är dock att en sådan överlåtelse är tekniskt genomförbar.

 

7. Hur skyddas dina personuppgifter?

Vi skyddar dina personuppgifter som kommer till Permascand.com med hjälp av Transport Layer Security (TLS) och WordPress eget säkerhetssystem. Vi säljer inte personuppgifter till tredje part och delar aldrig personuppgifter med någon utanför Permascand.

 

8. Cookies

En cookie är en liten textfil som webbplatser sparar på din dator. De flesta webbplatser använder cookies för att ge besökarna tillgång till funktioner och en bättre användarupplevelse. Information i cookies gör det möjligt att se hur en användare surfar på nätet.

 

8.1 Varför använder vi cookies

Permascand.com använder cookies för att analysera trender, övervaka användaraktivitet på webbplatsen och samla in demografisk information. Cookies hjälper till att anpassa och optimera din användning av vår webbplats genom att till exempel lagra användarpreferenser, förbättra sökningen och spåra användartrender.

 

8.2 Vad säger lagen?

Enligt svensk lag (2003:389) om elektronisk kommunikation (som trädde i kraft 25 juli 2003 och ändrades 1 juli 2011) ska alla besökare på en webbplats informeras om användningen av cookies.

 

8.3 Användning av cookies

Om din webbläsare är inställd på att acceptera cookies, har du samtyckt till användningen av cookies. Om du inte vill acceptera användningen av cookies kan du stoppa cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar; se din webbläsares hjälpsidor för mer information. Cookies skadar inte din dator och om du hindrar din webbläsare från att använda cookies kommer du inte att kunna använda alla funktioner på vissa webbplatser.

 

8.4 Cookies på denna webbplats

Cookienamn: _ga
Löptid: 2 år
Beskrivning: Denna förstaparts Google Analytics-cookie används för att särskilja användare när de samlar in information om sidbesök. Denna cookie hjälper oss att identifiera webbplatsområden som ska förbättras, ingen personlig information eller data spåras.

Cookies namn: _gat
Utgångsdatum: 10 minuter
Beskrivning: Denna förstaparts Google Analytics-cookie används av Google Analytics för att övervaka förfrågningsfrekvensen mot deras servrar. Denna cookie hjälper oss att identifiera webbplatsområden som ska förbättras, ingen personlig information eller data spåras.

Cookies namn: _gid
Utgångsdatum: 24 timmar
Beskrivning: Denna tredjeparts Google Analytics analytics.js cookie används för att särskilja användare.

Cookienamn: quform_session
Utgångsdatum: 24 timmar
Beskrivning: Detta för kontaktformulären som används för att underhålla sessioner mellan sidbyten. Ingen personlig information eller data lagras.

 

9. Ändringar av integritetspolicyn

Eftersom vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy rekommenderar vi att du regelbundet läser igenom denna sida för den senaste informationen om policyn.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra vår integritetspolicy. Det aktuella datumet för policyn anges i början av detta dokument.

 

10. Klagomål

Datainspektionen är den myndighet som ansvarar för tillämpningen av lagstiftningen på området.

Om du upplever att Permascand har behandlat dina personuppgifter felaktigt kan du i första hand kontakta info@permascand.com. Därefter kan du vilja lämna in ett klagomål till Datainspektionen.
Om du vill veta mer om dina rättigheter enligt svensk dataskyddslagstiftning kan du läsa mer här: eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32016R0679.